The Underneath Dangling Belly - Simple Twist Of Fate

Flytt på G

Sommarstuga året om
Om två veckor, fjorton dagar så flyttar jag, min man och ungarna till sommarstugan i Gnesta för att bo där permanent. Det känns helt ärligt lite konstigt att bo i vår sommarstuga året om. Vi har ju självklart renoverat upp den lite så att det faktiskt är möjligt att bo där under vinterhalvåret. Och Gnesta liksom, det är ju så långt bort från ALLT. Men ungarna har ju kusiner där och de börjar skolan där nu också och det verkar dom vara riktigt taggade på, och så länge dom trivs bra så kommer jag att trivas bra. 

Från början så var idéen att vi skulle köra ut allt och flytta allt själva, men vi har insett att vi inte kommer orka det så jag håller på att leta efter en flyttfirma i stockholm som kan hjälpa oss med det. Just nu har jag uppe en massa olika flikar med olika flyttfirmor i stockholm som har möjlighet att hjälpa oss de datumen som vi flyttar. Men jag vågar inte boka någon innan min man kommer hem. Kommer nog inte våga när han kommer hem heller, han är mer insatt i allt som rör flytten, så han får nog ta och boka det faktiskt. 

Hur gör man ett hus av en sommarstuga?
Jag ser fram emot att få inreda sommarstugan mest av allt. Det ska bli så roligt att få byta ut den genomgående sommarstilen som man älskar när man är i sommarstugan, till en vardagsinredning som man älskar året om. Ska bli roligt att ta med våra möbler från  lägenheten i stan och presentera de för det lilla röda torpet mitt ute i ingenstans. Nu kommer jag också få en anledning att tjata på maken om lite nya fräscha utemöbler, äntligen! Nu ser jag bara fördelar med flytten istället!